b-interio

home

welkom

wie zijn we

werkwijze

projecten

contact

Share

b-interio is opgericht door Els Baekelandt.

Wanneer een hobby een ware roeping wordt, kan men dit onmogelijk naast zich neerleggen. Enkele jaren geleden heeft Els zich volledig gericht op haar passie, het creëren van het ultieme interieur.

Het uitwerken van creatieve plannen en het steeds op zoek gaan naar de perfecte combinatie van materialen zijn haar manier om samen met u tot een gedroomd resultaat te komen.

Een kleur- of verfadvies, begeleiding in meubel- en stofkeuze, een op maat gemaakt meubel of een volledige interieurrealisatie... bij b-interio bent u zeker van een goede afloop.

Elsshot by verplancke

Een steeds groeiende klantenkring in de particuliere en in de zakelijke sector bevestigen de goede aanpak en het succes van haar motto "stijl in samenspraak met de klant".

Eigenschappen als een scherp oog voor detail, sfeer, persoonlijke stijl en een praktisch inzicht, zijn terug te vinden in haar werkwijze. Een brede belangstelling en up-to-date vakkennis vormen de basis voor elk creatief voorstel. Dit resulteert steeds in een perfect eindresultaat met de uitstraling die u voor ogen heeft.

Het strakke en frisse logo typeert haar stijl. Het is dan ook deze strakheid die tot uiting komt in haar projecten. Er wordt steeds gezocht naar het perfecte evenwicht tussen licht en ruimte, kleur en eenheid, materiaalkeuze en eenvoud.

In samenspraak en geheel volgens uw budget wordt uw droom realiteit.

Uw interieur, uw ideale leefwereld.

els baekelandt 0492/80 00 08 info@b-interio.com www.b-interio.com